Off program

Offcycles.org je web stranica, blogoliki glazbeni portal koji se bavi promocijom i istraživanjem svih aspekata psihodeličnog zvuka, bez obzira na muzički pravac, a također i bookingom i organizacijom evenata.

Proveli smo pet godina tražeći načina da krenemo s vlastitim koncertnim programom, a na našu sreću, okolnosti su se posložile i uz nedavno pridruženje novog člana ekipe započeo je OFF PROGRAM.

Međutim, Off Program nije samo koncertni program, on je nekako usput i uz još malo sretnih podudarnosti evoluirao i u radijski sadržaj, konkretno radio emisiju na valovima Radio Attacka, a kroz koji će se, neopterećenim pristupom, donositi zvukove brojnih, začudnih kuteva gdje se odlična glazba već dugo skrivala. Također, mnogi dodatni sadržaji su uključeni u samu emisiju, a koji se tiču zagrebačke i svjetske underground scene, događanja na istoj, umjetnosti, sociologije, metafizike, alkemije, štovanja začudnih likova i sličnih trivijalnih pizdarija. Nakon pet godina, ovo je tek početak kruga. Čut ćemo se još glasnije kada se prvi krug bude zatvarao. Vaš i naš Offcycles!