• "KO"

  Ambijentalna i sociološki-fantastična ASMR, govorna i (punk) glazbena emisija Sonje i njezinih gostiju, gdje ulazimo u njezin kritički tok misli, koji završava pjesmom za koju dotična smatra u trenutačnom toku istih, da će i misao razjasniti te za trenutak završiti.

 • Audiomentary

  AUDIOMENTARY je početak zapisivanja kulturološkog konteksta jednog podneblja iz ljudske perspektive.

 • Just dubwise

  Just Dubwise je projekt Homegrown sounda, nastao 2013. godine sa ciljem promocije reggae i dub glazbe te sound system kulture. Projekt je započeo svoj rad sa prvim partijem održanima 26.04.2013. kada je ugošćen O.B.F sound system iz Francuske uz veliku pomoć udruge Attack.

 • Klub Attack live stream

  Dub Disorder // Klub "Attack" // 13.1.2018.

 • Medika Cvjeta

  Experimentalno emitiranje povodom Medika Cvjeta benefit događaja 14. i 15.6.2019.

 • Muzički vremeplov iz druge ruke

  Na opušten i zabavan način autor i voditelj ove emisije slušaocu pokušava da dočara atmosferu sajma – vašara – buvlje pijace – second hand shopa... ili bilo kojeg drugog prostora za prodaju, razmenu ili posudbu nečega što se na ovim prostorima zove GRAMOFONSKA PLOČA. Svaka ploča je jedna priča - to je vremeplov iz budoara autora i voditelja koji zajedno sa slušaocima deli svoje male strasti , tajne, priča o prošlom vremenu, suludom događaju, pogodbi i nagodbi, glazbenom fenomenu...

 • Ni sluge, ni gospodari

  Razgovaramo o društvenim pokretima, knjigama, teoriji i praksi, društvenim eksperimentima, pobunama i ustancima, povijesti, znanosti i znanju, prošlosti, sadašnjosti i mogućoj budućnosti iz anarhističke i antiautoritarne perspektive.

 • Off program

  ​Offcycles.org je web stranica, blogoliki glazbeni portal koji se bavi promocijom i istraživanjem svih aspekata psihodeličnog zvuka, bez obzira na muzički pravac, a također i bookingom i organizacijom evenata. Proveli smo pet godina tražeći načina da krenemo s vlastitim koncertnim programom, a na našu sreću, okolnosti su se posložile i uz nedavno pridruženje novog člana ekipe započeo je OFF PROGRAM.

 • Parazit

  Kako izdati domovinu, nametnuti ideologiju i napraviti od Hrvata manjinu?

 • Pelikulitis

  Film, filmski festivali, hrvatski suvremeni film, tehnički aspekt stvaranja filma, preporuke za filmove, intervjui s filmskim autorima i kritičarima

 • Pistolero

  ​Pistolero radio show je side-projekt Pistolero Recordingsa u kojem će label menadžer Mayix (aka Zmayo), kao voditelj i urednik, predstavljati kvalitetne glazbene novitete sa Pistolero Recordingsa i sličnih neovisnih underground glazbenih etiketa.

 • Stihofilija

  Emisije o stihu i glasu, o ljubavi i mržnji, o vrisku i tišini, o istini i laži, o ponekom silovatelju, tajkunu, ratnom profiteru, majkama i Milicama, ratu i patkicama, o traženju posla i davanju otkaza, o mržnji, o liječenju rana, o psima i mačkama, o mrtvima i rijekama, o Hadu, o bogovima i anarhiji, o državi i školi, o boli, o dedi u kontejneru, o kafkijanskom postojanju, o smeću, o glasanju i glasovanju, o pisanju, o čitanju, o preživljavanju.